Skip to content

We bieden U een ruime keuze in slaapmode. Onderaan deze pagina vindt u in alfabetische volgorde de merken die we aanbieden. We hebben enkele merken voor u even uitgelicht.

Canat:

Sinds 1975 is het merk Canat gekend als Franse producent van hedendaagse nachtkleding.Alle stoffen, kleuren en ontwerpen zijn exclusief voor dit merk. Pyjama’s , nachtkleding, kamerjassen, homewear en strandkleedjes vind je bij Canat.

Charlie Choe:

Dit Nederlandse merkje staat garant voor hippe nachtkleding met vrolijke en eigentijdse dessins, met een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.

Féraud:

Féraud Paris is een bekend Frans merk, opgericht door Louis Féraud. De klassieke en elegante Franse stijl herken je al gauw in hun collecties, zowel nachtmode als badgoed. Féraud staat voor hoge kwaliteit en luxeproducten. Lange en korte slaapkleedjes, pyjama’s, lounge- en beachwear.

Le Chat:

Le chat biedt u nachtkleding aan met een comfort van 100 procent katoen, maar evenzeer verfijnde kant, zachte fluweel en microfleece.U kan kiezen tussen kleurrijke dessins of eerder effen stoffen.

mey:

Ringella:

Ringella weet dat een goede nachtrust zeer belangrijk is. Comfortabele nachtkleding speelt hierbij een grote rol. Ringella weet zowel de uitstraling als functionaliteit van nachtkleding samen te brengen. Resultaat is een breed aanbod, met een bijzonder goede prijssetting.

Selmark:

De laatste seizoenen breidt dit Spaanse merk zijn lingeriecollectie uit met nachtkleding en loungewear. Je vindt ze in katoen, modal, flanel, microfleece en zijdezachte velours.

Skiny:

Skiny wordt gekenmerkt door zijn prima prijs/kwaliteit-verhouding. Perfect zittende beha’s zonder beugels, eerste behaatjes in een comfy , goede kwaliteit. Met Skiny kan je zijn wie je wil: actief en sterk maar evengoed chill en relaxed.

Vitamia:

Bij dit Italiaanse merk is de grens tussen loungewear en mode erg dun. De comfy homewear mag zeker gezien worden!

Yellamaris: