Skip to content

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan mooie lingeriemerken. Onderaan deze pagina vindt u in alfabetische volgorde de merken die we aanbieden.  Hier onder vindt u een aantal uitgelichte merken.

Aubade:   

Aubade is een typisch Frans lingeriemerk in het luxesegment. Het merk specialiseert zich in luxueuze en verleidelijke lingerie. Aubade is elegant, sensueel, heeft een prikkelende uitstraling én een comfortabele pasvorm. Een vrouw die Aubade lingerie draagt, is tevreden met haar lichaam, een tikkeltje ondeugend, stijlvol, maar voelt zich bovenal op en top vrouw.

Da Capo:  

De grootste troef van Da Capo is de uitstekende pasvorm én het ruime matenbereik. Da Capo brengt vooral gladde beha’s in jonge en modieuze prints.

Empreinte:                       

Hét merk voor de weelderige boezem: een perfecte pasvorm, prachtige kant en een verfijnde afwerking. Dit merk heeft alles wat een stijlvolle vrouw met een vollere boezem verwacht.

Louisa Bracq:   

Louisa Bracq is een Frans luxe lingeriemerk, in 2009 ontworpen en geproduceerd door de firma Pierre Bracq, die al sinds 1900 werkzaam is in de lingeriesector. Kenmerkend is het ruime matenbereik, elegante vrouwelijke ontwerpen, steeds net dat tikkeltje ‘anders’.

mey:                       

selmark:                       

Dit Spaanse merk met een uitstekende pasvorm, is vooral gekend om zijn voorgevormde beha’s, strapless beha’s en zijn extra push ups die voor een extra maatje zorgen. Selmark heeft in zijn aanbod voor iedereen wat: sexy, romantisch, naturel, net dat tikkeltje anders… Extra troef is bovendien de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

rosa faia:  

Simone Pérèle:   

Simone Pérèle is verkozen tot ontwerper van het jaar 2017! En terecht;  in de collectie van dit prestigieuze Franse lingeriemerk zit voor iedere vrouw wel iets.

Skiny: