We beschikken over een uitgebreid assortiment aan mooie lingeriemerken. Onderaan deze pagina vindt u in alfabetische volgorde de merken die we aanbieden.  Hier onder vindt u een aantal uitgelichte merken.

Anita:                               

Een merk dat garant staat voor “Deutsche Gründlichkeit”. Hun sportbeha’s staan symbool voor dé perfecte ondersteuning. De comfortbeha’s zonder beugel en met brede schouderband zijn alom gekend, alsook hun body’s.

Aubade:   

Aubade is een typisch Frans lingeriemerk in het luxesegment. Het merk specialiseert zich in luxueuze en verleidelijke lingerie. Aubade is elegant, sensueel, heeft een prikkelende uitstraling én een comfortabele pasvorm. Een vrouw die Aubade lingerie draagt, is tevreden met haar lichaam, een tikkeltje ondeugend, stijlvol, maar voelt zich bovenal op en top vrouw.

Conturelle:   

Da Capo:  

De grootste troef van Da Capo is de uitstekende pasvorm én het ruime matenbereik. Da Capo brengt vooral gladde beha’s in jonge en modieuze prints.

Empreinte:                       

Hét merk voor de weelderige boezem: een perfecte pasvorm, prachtige kant en een verfijnde afwerking. Dit merk heeft alles wat een stijlvolle vrouw met een vollere boezem verwacht.

Joop!:   

Al langer gekend door hun collecties handtassen, parfum en kleding, brengt Joop! nu ook een geslaagde lingerielijn op de markt. Naast functionele nachtmode en loungewear, is er ook lingerie. Hun lingerie bestaat uit een basisassortiment van sobere behaatjes, gecombineerd met een sportieve lijn, zeker geschikt voor de jeugdige klant. Ook sexy, luxueuze lingerie behoort tot het assortiment. 

Louisa Bracq:   

Louisa Bracq is een Frans luxe lingeriemerk, in 2009 ontworpen en geproduceerd door de firma Pierre Bracq, die al sinds 1900 werkzaam is in de lingeriesector. Kenmerkend is het ruime matenbereik, elegante vrouwelijke ontwerpen, steeds net dat tikkeltje ‘anders’.

selmark:                       

Dit Spaanse merk met een uitstekende pasvorm, is vooral gekend om zijn voorgevormde beha’s, strapless beha’s en zijn extra push ups die voor een extra maatje zorgen. Selmark heeft in zijn aanbod voor iedereen wat: sexy, romantisch, naturel, net dat tikkeltje anders… Extra troef is bovendien de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Simone Pérèle:   

Simone Pérèle is verkozen tot ontwerper van het jaar 2017! En terecht;  in de collectie van dit prestigieuze Franse lingeriemerk zit voor iedere vrouw wel iets.

Wacoal:   

Dit van origine Japanse merk heeft als uitgangspunt elke vrouw zichzelf mooier te laten voelen. De lingerie van Wacoal sculpteert het lichaam en accentueert het silhouet. Een aanrader voor wie eens wat anders wil.