Skip to content

Wij hebben een uitgebreid gamma aan merken badmode. Onderaan deze pagina vindt u in alfabetische volgorde de merken die we aanbieden. Hier onder vindt u een aantal uitgelichte merken.

ANITA:                               

Aubade:                               

Naast hun luxueuze lingerie biedt Aubade ook badkleding aan. In hun bikini’s en badpakken herken je de fijne kwaliteit en stijlvolle ontwerpen die typerend zijn voor Aubade.

Fantasie:                               

Fantasie badmode is ideaal voor de stijlbewuste vrouw. Tot hun assortiment behoren leuke bikini’s, mooie badpakken en tankini’s (deze 2 laatste met ingewerkte beha). Fantasie badmode is speciaal ontwikkeld voor dames met een diepere cupmaat.

Féraud:

Nuria Ferrer:  

Nuria Ferrer is een Spaanse badmodespecialist met exclusieve stoffen en patronen. Elk stuk wordt volledig geproduceerd in Spanje. De gebruikte stoffen komen uit Barcelona en Milaan. Nuria Ferrer is een merk met een ruim matenbereik.

Opera:

Roidal:  

Dit Spaanse luxemerk blinkt uit in een optimale pasvorm, unieke ontwerpen en prachtige, exclusieve stoffen. Door hun perfecte pasvorm een must-have voor elke dame!

Rosa Faia:

Rösch:

Selmark:  

Ook in hun badmodecollectie beschikt dit Spaanse merk over een mooi, gevarieerd aanbod. Ook hier kiezen ze voor kwaliteitsvolle stoffen en unieke dessins. Hun uitgangspunt is zoals steeds het accentueren van de vrouwelijkheid van de dame die kiest voor Selmark.

Skiny:  

Sunflair: 

De badmode van Sunflair is niet alleen zeer functioneel ontworpen, maar ook volgens de nieuwste trends. Ze onderscheiden zichzelf door hun correcte prijs-kwaliteitsverhouding. 

Vitamia:   

De comfy lounge- en beachwear van dit Belgisch ontworpen en in Italië geproduceerd merk, leent zich perfect om gezellig thuis te coccoonen maar evenzeer om te flaneren in één of andere zonnige badplaats.