Wij hebben een uitgebreid gamma aan merken badmode. Onderaan deze pagina vindt u in alfabetische volgorde de merken die we aanbieden. Hier onder vindt u een aantal uitgelichte merken.

Fantasie:                               

Fantasie badmode is ideaal voor de stijlbewuste vrouw. Tot hun assortiment behoren leuke bikini’s, mooie badpakken en tankini’s (deze 2 laatste met ingewerkte beha). Fantasie badmode is speciaal ontwikkeld voor dames met een diepere cupmaat.

Freya:   

Freya badmode is een trendy en jong merk met hippe bikini’s, leuke badpakken en tankini’s. Doelgroep is vooral de modegevoelige jongedame die eens totaal wat anders wil.

Nuria Ferrer:  

Nuria Ferrer is een Spaanse badmodespecialist met exclusieve stoffen en patronen. Elk stuk wordt volledig geproduceerd in Spanje. De gebruikte stoffen komen uit Barcelona en Milaan. Nuria Ferrer is een merk met een ruim matenbereik.

Opera:  

Rösch:  

Simone Perele:  

SUNFLAIR:   

Het merk ‘Sunflair’ doet zijn naam zonder twijfel eer aan. De zonnige collectie bikini’s, tankini’s en badpakken brengt ons met vrolijke prints en kleuren in de zomerse sfeer.