We beschikken over een uitgebreid assortiment aan mooie lingeriemerken. Onderaan deze pagina vindt u in alfabetische volgorde de merken die we aanbieden.  Hier onder vindt u een aantal uitgelichte merken.

Anita:                               

Een merk dat garant staat voor “Deutsche Gründlichkeit”. Hun sportbeha’s staan symbool voor dé perfecte ondersteuning. De comfortbeha’s zonder beugel en met brede schouderband zijn alom gekend, alsook hun body’s.

Conturelle:   

Da Capo:  

De grootste troef van Da Capo is de uitstekende pasvorm én het ruime matenbereik. Da Capo brengt vooral gladde beha’s in jonge en modieuze prints.

Empreinte:                       

Hét merk voor de weelderige boezem: een perfecte pasvorm, prachtige kant en een verfijnde afwerking. Dit merk heeft alles wat een stijlvolle vrouw met een vollere boezem verwacht.

Fantasie:   

Implicite:   

Louisa Bracq:   

Louisa Bracq is een Frans luxe lingeriemerk, in 2009 ontworpen en geproduceerd door de firma Pierre Bracq, die al sinds 1900 werkzaam is in de lingeriesector. Kenmerkend is het ruime matenbereik, elegante vrouwelijke ontwerpen, steeds net dat tikkeltje ‘anders’.

Mey:   

Simone Pérèle:   

Simone Pérèle is verkozen tot ontwerper van het jaar 2017! En terecht;  in de collectie van dit prestigieuze Franse lingeriemerk zit voor iedere vrouw wel iets.

Wacoal:   

Dit van origine Japanse merk heeft als uitgangspunt elke vrouw zichzelf mooier te laten voelen. De lingerie van Wacoal sculpteert het lichaam en accentueert het silhouet. Een aanrader voor wie eens wat anders wil.